Varer af mærket lanemondial

Lane Mondial er en italiensk tekstilvirksomhed, der har produceret og markedsført højkvalitets uld- og bomuldsstrikkegarn siden 1946.

Lane Mondial er en italiensk tekstilvirksomhed, der har produceret og markedsført højkvalitets uld- og bomuldsstrikkegarn siden 1946. En familie, en kunst, en passion, der altid har været engageret i søgen efter kvalitet og mere bæredygtig og ansvarlig mode for nuværende og fremtidige generationer.

Takket være et dynamisk personale og et udbredt netværk af forhandlere og distributører distribueres Lane Mondial-garn på markeder over hele verden, som i stigende grad er opmærksomme på temaet organisk og bæredygtighed. I over 70 år er erfaring og knowhow blevet overført til unge, der kommer ind i virksomheden, hvilket sikrer kontinuitet og forbedring af virksomhedens kompetencer og viden.

Uld er vores passion, og derfor er det hovedpersonen i en unik rejse, der starter fra fårenes fleece og ender i form af Mondial-kugler i hænderne på mange strikkere! Ydermere vælger Mondial blandt en lang række innovative behandlinger og produktionsteknikker, der gør det muligt at skabe unikke teksturer og finish i Merinould.

Vi udvælger personligt de bedste Merino race farme i Australien og New Zealand, hvor uld produceres hele året rundt af millioner af får, der lever af vand, luft, sol og græs. Vi køber det bedste udvalg af toppe på markedet, lang og fin uld for at begrænse irriterende afskalning med fremragende hvide punkter for livlige og strålende farver.

Aktive filtre